De Ontdekkers Rijswijk

Print

Ken jij de Ontdekkers al?
Ontdekkers doen coole, nieuwe dingen en zijn lekker actief bezig!
Word jij ook een Ontdekker? Meld je dan aan voor een cursus, vakantieactiviteit of een wijkactiviteit en ontdek nieuwe sporten, hobby’s en misschien wel jouw verborgen talent!

Ontdekkerscursussen
Ieder kwartaal kun je meedoen aan Ontdekkerscursussen. Een cursus bestaat uit 6 lessen, waarin je kennismaakt met een sport of een creatieve hobby. Dingen die je kunt doen tijdens een Ontdekkerscursus zijn o.a. koken, taekwondo, streetdance, gitaar spelen, fotografie en games maken op de computer. Als er een nieuw cursusblok begint, wordt op alle scholen de Ontdekkersbrochure uitgedeeld.

Vakantieactiviteiten
Hou je er niet van om stil te zitten in de vakantie, maar wil je lekker sporten, spelletjes spelen en andere leuke activiteiten doen? Houd dan de website in de gaten voor de Ontdekkersactiviteiten in de vakanties. Alle vakantieactiviteiten zijn gratis, maar let er wel op dat aanmelden verplicht is. Je kunt je uiteraard voor meerdere activiteiten aanmelden.

Wijkactiviteiten
Zit je op de basisschool en wil je meedoen met sportieve wijkactiviteiten? Wil je lekker sporten of dansen met jouw vrienden en klasgenootjes? Kom dan naar de activiteiten bij jou op school of in de wijk!

Wat is de Ontdekkers?
De Ontdekkers is een project van de gemeente Rijswijk dat de combinatiefunctionarissen in samenwerking met lokale partners uitvoeren. Ieder schooljaar organiseert de Ontdekkers een naschools activiteitenaanbod met allerlei cursussen voor kinderen van 2 t/m 14 jaar. Het team van de Ontdekkers organiseert daarnaast leuke sportactiviteiten, toernooien en vakantieactiviteiten waaraan kinderen gratis mee kunnen doen. Vier keer per jaar verschijnt een Ontdekkersbrochure met het nieuwe cursusprogramma en alle activiteiten. Alle scholen in Rijswijk krijgen deze brochure via de combinatiefunctionarissen.

Vragen?
Voor meer informatie of vragen kun je contact opnemen met het kantoor van Sport & Evenementen Haaglanden door te bellen naar 070-3070811. Je kunt ook mailen naar ontdekkers@se-haaglanden.nl.

rijsiwjk

Top